What Goes Around, Comes Around

Sakin olmak ne kadar zor şu ülkede... Sürekli bir telaşe, bir endişe, gereksiz bir acele... Üstelik bulaşıcı bir hastalıktan aşağı kalır yanı yok... Sen sinirleniyorsun, ötekine çatıyorsun, o da başkasına... Derken bir bakıyorsun negatif enerji almış başını yürümüş ve hiç farkında olmadan sana geri dönmüş. Bumerang misali...

Hayatta tahammül edemediğim bir şey varsa o da negatif insan herhalde... Çevremde itinayla bulundurmamaya, bulunan olduğunda da kaçmaya çalışırım. Eğer sevdiğim bir insansa da önce hayata kazandırmaya çalışırım, sonra baktım olmadı, yavaştan sıvışırım =)
Ha, bu demek değil ki her pozitif yaklaştığınız durum olumlu sonuçlanacak... Olmayacak bir şey için ne yaparsanız yapın boş bazen... Ne var ki, sonuç nasıl olursa olsun, size mutluluğunuz kar kalmış olacak. E siz zaten hali hazırda güçlü, pozitif, kendine güvenen biriyseniz, bir diğer engele koşmak ve onu aşmaya çalışmak da kaçınılmaz olacaktır. Hatta süreç keyifli bile gelecektir bir süre sonra, zira siz mutlu ve enerjik olduktan sonra, ne yaparsanız yapın eğlenceli olacaktır ;)

Bu mutluluğun, enerjinin etkileşimli olarak çevrenize geçmesi de, ektiğiniz ürünü biçmek gibi bir şey olacaktır. Güzel enerjilerin, güzel gelişmelerin size geri dönüş yapması kadar güzel bir şey var mı?

O yüzden, lütfen ve lütfen küçük harfle konuşup, emir kiplerinden kaçınmaya, klişe de olsa bardağın dolu tarafını görmeye çalışın ve tüm bunları başarmak için de öncelikle gülümsemeyi yüzünüzden eksik etmeyin. Tek başınıza dahi olsanız, kendi kendinize gülümseyin. Yüreğinize etki etmesi yalnızca 3 saniyenizi alacaktır! ;)

Tüm bunlar da yetmiyor diyorsanız, gidin birer çikolata yiyin allaseniz... =)

3 yorum: Leave Your Comments

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı