Sakinleştiricinizi A(ç/l)dınız mı?


Imagem pinada

 
İster işyerinizde olun, ister arabanızda, isterse evinizde... İnsanın kafasını dağıtmaya, sakinleşmeye veya mevcut sakinlik halini korumaya çoğunlukla ihtiyacı olur. Bunu sağlayacak en temel terapi yöntemlerinden birisi de müziktir. Benim için böyledir bu durum en azından. 

Tam da böyle bir hisle keşfettiğim radyo kanalları bu duygu ve düşüncelerime tercüman oldu. Çoğu zaman kendi playlistimi dinliyormuş hissi yaşadığım için çalan neredeyse her müzik huzurumu arttırmakta. Nedir bu radyolar derseniz kendileri MaxFm / MaxFm jazz ve JoyFm olurlar. Kaliteli müzik dinlemek için bire bir hepsi de. MaxFm'i sabahları yolda telefonumdan, gün boyu işyerimde internet üzerinden ve gece evde ses sisteminden yani neredeyse her an her yerde dinler bir vaziyetteyim. Ankara Radyosu olması da kendinizi 'sosyal network'ün merkezinde hissettirmekte -ki bu beni ayrı sakinleştirmekte. Hele ki sabahları Özgür Aksuna'yı yakalamışsanız, herhangi bir arkadaşınızla günaydınlaşıyormuşçasına kendisiyle iletişime geçebilir, güne pozitif başlayabilirsiniz. Radyoyu kendinizinmiş gibi hissettiren,  size yaşadığınız şehir hakkında sürekli güncel bilgiler veren başarılı bir radyo kısacası.
MaxJazz ve JoyFm ile jazzın keyfine, MaxFm'le de mutlu bir sakinliğin huzuruna kavuşmanız an meselesi, hemen gidin radyoyu açın ve bir şarkı tutun, iyi geliyor kısacası. =)

Imagem pinada

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı