Evlerde Yılbaşı Detayları @DEKORASYON



Evet açtık mı fonda şarkımızı? Tamam o halde yazıya başlayabiliriz... Yeni yıl olumlamalarıyla başladığımız yeni yıl hazırlıklarına ev detayları ile devam ediyoruz. Madem yeni yıl için yeni ve güzel dileklerimiz; umutlarımız var, madem yeni yıl ağacımıza yeni aksesuarlar konduruyoruz güzel enerjiler çağırmak adına, o halde bu ay bu şekilde aklımıza gelen her başlığın altına yediriyoruz güzelleştirmeleri. Ben kendi adıma, bulduğum her fırsatı değerlendirip İyi İçerik Atölyesi'nde de öğretildiği üzere 'Jump at Opportunity' durumundayım ve yeri geldiğinde minik de olsa güzel enerjisi olan her aksesuara yönelmiş durumdayım 'ev' başlığına dair. 

Sizle de ilham verici detaylar paylaşmaya devam ediyorum ve bu dosyamız dekorasyon konseptli...Sırada yılbaşı sofraları var, takipte kalın;)) 

Pinned Image
Pinned ImagePinned ImagePinned Image

Pinned Image

Pinned ImagePinned ImagePinned Image

Pinned Image

Pinned Image


Pinned ImagePinned ImagePinned ImagePinned ImageImagem pinadaImagem pinadaPinned ImagePinned ImagePinned ImagePinned ImagePinned ImageImagem pinadaImagem pinadaPinned ImagePinned ImagePinned ImageImagem pinadaImagem pinadaImagem pinada



*Fotoğraflar alıntıdır.

2 yorum: Leave Your Comments

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı