"Benden Selam Söyleyin Bütün Aşklarıma"

Pinned Image
Filmlerdeki insanlara neden aşık oluruz? Neden hayranlık duyarak örnek almak isteriz onları çoğu zaman? En önemli soru da, neden bu düşünce ve hislerimiz hep filmlerin sonunda ortaya çıkar? Cevabı da burda mı gizli dersiniz? Dış görüntü bir yere kadar da, insanı asıl etkileyen, imrendiren; onların karakteri ve gerçek olduğuna inandırdıkları duygu ve davranışları mı acaba?

Evet, filmin ilk başında beğeninizi kazanmıştır kişi, izlemek hoşunuza gidiyordur. Ama film devam ettikçe tanıyorsunuzdur o kişiyi ve asıl etkileyici görüntüye sahip olan, her ne kadar filmin yan rolündeki kişi de olsa, siz hep başrol oyuncusuna kapılıyorsunuzdur en çok. Niçin? Çünkü onun karakteri en belirgin, en çekici, en karizmatik, en iyi yürekli ve en romantik olandır da ondan...

Bu sebepledir ki, gerçek hayatta da karşımıza çıkan jönler veya aktrisler, filmin devamında belirlenir. İlk gördüğünüz sahneler kimi zaman çok ilginizi çekse, cazip görünse de, hikaye ilerleyip karakterler ortaya çıktıkça, asıl rollerin kime ait olduğunu, jönleri; yan rolleri ayırt etmeye başlarsınız. Asıl olay, filmin başrolüne sahip oyuncuyu bulabilmek, hayatınızdaki oyunculara oynayabilecekleri rolleri doğru şekilde verebilmek... Asıl amaç da, filmin kalitesini yükseltmek ve izlemesi keyifli filmler üretebilmek..

Sizin filminizin başrol oyuncusu kim? Öyle bir film izleyemediniz mi yoksa şimdiye dek...?

 Bir gün reyting rekorları kırabilmeniz temennileriyle....;)

2 yorum: Leave Your Comments

  1. çok güzel yazmışşsınız:)takipteyim bende beklerim sevgiler
    omurinandi.blogspot.com

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı