Ünlü İsimlerle Sinema Atölyeleri CerModern'de Başlıyor!


"Ankara'da böyle nitelikli yerlerin de var olduğunu bilmek ne güzel!" derken ve aktivitelerine her gün bir yenisini eklemelerini şahsım adına takdir ederken,  bir de davet alarak ekibin kendisiyle tanışma fırsatı yakalamak ayrı bir mutluluk verdi geçtiğimiz pazar günü. CafeModern'de keyifli bir brunch eşliğindeki hoş sohbetimizin ardından yeni projelerini keyifle dinlerken, Ankara'nın genç sakinleri gözüyle kendi fikirlerimizi belirttik.

CerModern, "sinema atölyeleri" programına bu dönem Ankara Film Evi ile yeniden başlıyor. 16 Kasım - 9 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan atölyenin programı yine çok dinamik ve dopdolu!
Geçtiğimiz dönem yine bu kapsamda Yüksel Aksu gelmiş ve Gökçen Gökyer Blog'u da ziyaret etmişti bildiğiniz üzere.. Şimdi bu dönem kendisini yeniden görecek olduğumuz CerModern'in Ankara Film Evi yürütücülüğündeki atölyelerde diğer görecek olduğumuz konuklar arasında: Can Dündar, Çağ Çalışkur, Derviş Zaim, İpek Bilgin, Mehmet Açar, Mustafa Preşeva, Nebil Özgentürk, Nilgün Öneş, Pınar Bulut, Thomas Balkenhol, Yeşim Tabak gibi değerli isimler yer almakta.

Ünlü isimlerin katılacağı "film yapım yönetim, kamera önü oyunculuk, sinema yazarlığı, televizyon yazarlığı, belgesel yapım yönetim, kurgu ve film analizi ile sinema eleştrimenliği" derslerinin bir diğer önemli noktası ise derslerin uygulamalı yapılacak olması. Her katılımcının kendi projesini geliştirecek olması, işin mutfak kısmına girerek tüm alanları entegre edebilmelerini sağlayacak.

CerModern Sinema Atölyeleri'ne başvurmak için de asla geç kalmış değilsiniz, zira başvurular 15 Kasım'a kadar uzatılmış durumda.

Üstelik ilk haftasında herkese açık olacak. Atölyelerin içeriği ve katılımları konusunda tereddüt eden herkesin detaylı bilgi edinebileceği ve işleyişi yakından görebileceği bu ilk hafta sonrasında, dileyenler kayıtlarını yaptırabilecekler.

Bu eşsiz deneyime katılmak, sanatı mutfağından da solumak isterseniz, elinizi çabuk tutun derim. Bu etkinlik kaçmaz! ;)

Sanatla kalın..

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı