FEHEDA EKİN ÇİLEK İLE OLUMLAMA GÜNLÜĞÜ - 1

Hayatımda belirli kişiler olmuştur benim için 'kilit insan' anlamı taşıyan. En önemli anlarda karşılaştığım ve tam da ihtiyacım olduğu zamanda bana güç veren insanlar...

Sevgili Feheda Ekin Çilek o isimlerden birisidir benim yaşamımda... Ve inanıyorum ki, başka birçok insan için anahtar olmuştur kilitlendikleri konularda...

Uzun süredir düşündüğümüz olumlama ve enerji köşesini, yeni yılın taze enerjilerinden feyz alarak başlatıyoruz Gökçen Gökyer Blog'da  kendisiyle!

Her bölümde farklı tüyolar, farklı öneriler okuyacağız kendisinden...

Önce kendisini kısaca tanıyalım, ardından bugün itibariyle kendimiz için güzel bir şeyler yapalım! ;)


“İzmir’in Urla ilçesinde yaşayan Feheda Ekin Çilek; Kozmik Enerjiyi kullanarak Reiki Enerjisi ve Mudralar yardımı ile kişileri ruhsal ve bedensel olarak şifalandırmakta, kişilerin bulunduğu mekanları ve ilişkide olduğu nesneleri negatif enerjiden arındırmaktadır. Bu süreçte edindiği deneyimleri ve yaşadığı açılımları paylaşmak için bir kitap hazırlığı içerisindedir. Ayrıca Reiki Master olarak öğrenci yetiştiren Feheda Ekin Çilek; onların çalışmalarını takip ederek, gelişimleri konusunda yardımcı olmaktadır.”

1. Bölüm
Energy flows where your attention goes, http://loriwoods.energy526.com http://loriwoods.joinambit.com
“Her gün kendinize en az on beş dakika ayırın. Bu sadece gözlerinizi kapayıp, kendi benliğinizin farkına varmanız için, sakince nefes alışverişinize odaklanın. Kendi benliğinizin, Tanrı’nın size bahşettiği fiziksel ve ruhsal bedeninizi keşfedin. Onu, olumsuzluk ve negatif enerjilerden temizlemek için en mutlu olduğunuz anı düşünün ve önünüzde beliren bir sinema perdesinden geçmişe giderek en mutlu olduğunuz o anı tekrar tekrar yaşayın.
Daha sonra ellerinizi ve yüzünüzü yıkayın, mümkünse açık havaya çıkın, değilse pencere önünden gökyüzüne bakarken bedeninizdeki tüm olumsuzlukların içinizden gri bir bulut gibi helezonik bir şekilde dönerek gökyüzüne yükselirken küçülüp daha sonra yok olduğunu görün. Gökyüzünden yine spiral şeklinde ve büyüyerek parlak bir ışığın size doğru süzülüp dönerek bütün bedeninizi kapladığını görün.
Bununla birlikte bedeninizde ılık bir mutluluk yayıldığını hissedin. Gün içerisinde bu mutluluğu zaman zaman hatırlayıp büyütüp geliştirmek ya da öldürüp yerine negatif düşünceler yerleştirmek inanın ya da inanmayın sizin elinizde.
Mutlu olun, mutlu kalın.”

Feheda Ekin Çilek

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı