Bünyenizin En Temel İhtiyaçları Listesi!

Son zamanlarda o kadar kalori dolu paylaşımlar yaptım ki sosyal mecralarda, takipçilerim isyana geldi "yeter artık kilo alıyoruz" diye. =)

Bu yüzden sizi bu sefer detoksa davet ediyorum.!

Hem fiziken, hem de ruhen arınma terapisine sokuyorum bizi.

Spor
En öncesi spor! Spor şart. Yürüyün en basitinden. Benim yürüme delisi olduğumu bilenler bilir. Bilmeyenler için öneri olarak yeniden sunuyorum. Yürüyün. Bol bol, uzuun uzun, kulağınızda adımınıza senkron ritmli müziklerle yürüyün. Hem tüm bedeniniz hareket etsin, hem kan dolaşımınız hızlansın, hem diyaframınız güçlensin, hem de kendi kendinize kalarak kulağınız iç sesinizi duysun. Benim en dünyayı kurtardığım fikirlerim yürürken ortaya çıkanlardır. =) 

"You don't have to go fast. You just have to go." #quoteoftheday #motivation #inspiration

Fitness'tan korkmayın. Ağırlık basın.! Basın ulan. Kim diyorsa "ıyk kas mı?" diye, çekemediğinden. Kendi yağ oranının kas kütlesine çok uzak olmasından. Herkes sever kaslı kolları, selülitsiz bacakları, giydiğinin yakışmasını.Korkmayın ağırlık basmaktan. Hem de dünyanın en güzel ağrısının tadına varın. Kaslarınızın her bir liğmesini hissetmenin mutluluğunu yaşayın.

Fitness & Health: Fit Couples - Monday Motivation - Everything is better when you do it ad a couple!

Beslenme
Çok yemek yemediğiniz öğünlerdeki hafifliğinizi, tıka basa doyduktan sonra yaşadığınız pişmanlığa değişin. "Keşke" demeden, "iyi ki"ler için önleminizi alın. Sabah proteininizi bol alın, ara öğünlerinizi atlamayın, akşam karbonhidratlara fazla yaklaşmayın, tatlı krizinize makul çözümler arayın. 



Çevre/Doğa
Metropollerde yaşıyorsanız, ciğerlerinizi ilgisiz bırakmayın. Egzoz dumanından uzak, saf oksijenin maksimize olduğu yerlerde soluklanın. İyot kokan havanın mentollü kokusunu içinize çekin, oksijeni ağaçlardan ilk üretildiği haliyle tüketin... Nefes almanın dayanılmaz hafifliğini doyasıya hissedin.

Do you ever look at pictures of places and think "This is where I belong" ?


Çevre/İlişkiler
Entrikalarla çevrili, çarpık ilişkilerle, arkanı döndüğün an nelerden bahsedeceğini tahmin edemeyeceğin kişilerle zaman kaybetmeyin. Ruhunuzu kirleten tüm negatif insanlardan ve onların kirli dünyasından elinizi ayağınızı çekin. İçten, samimi ve kıymet, değer bilen insanlarla, yalnızca zamanı daha kaliteli hale getirmenin amacıyla ilişki kurun. Üretkenlik, anlamsız düşüncelerden çok daha beyni dinlendiren bir eylemdir. İlişkilerinizi gözden geçirin. ;)

I intend to live a life full of peace and spread it amongst the world in 2014 and beyond. Watch GOD and the UNIVERSE work. #LOA

Müzik
Ruhun gıdasıdır. Net. Daha iyi açıklanamaz bence. Her türlü ruh haline, yaptığımız her eylemin fonuna yakışacak müzik vardır iddiasındayım. Yaptığınız işi keyfiyle, anınızın tadını layıkıyla yaşamanızı sağlayacaktır. Eğer bunun farkında değilseniz, yarın deneyin.

it will mean a lot to me if you guys check listed network and if you like what you see just give me a like button, repin and share with your friends and family! ♥

Pozitif Düşünce
Ve kısaca, sevin. Pozitif düşünmenin, negatiflerden uzak kalmanın, işlerinizde daha başarılı olmanın ve dahasının en kolay tek bir çözümü var: sevin. Eğer karşınızdakini, yaptığınız işi, sizi kıran insanları, attığınız adımları tek tek severseniz, emin olun, bumerangın size dönüşü bambaşka olacaktır.

do all things with love

Demem odur ki, bizi gerçek anlamda arındıracak detoks, tek bir alanla sınırlanmayandıır! 

Sevgiler! =)

1 yorum: Leave Your Comments

  1. evet evet kesinlikle şart bu maddelerin hepsi! :) b-fit e ara verdim, yürüyüşleri arttırmaya gayret ediyorum, keşke havalar hep güzel gitse.

    YanıtlaSil

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı