How to Be a GentleMAN?

Beyler, eminim siz zaten çoktan kitabını yazmışsınızdır, öneriye ihtiyacınız yoktur. Ama bizler de bunu bazen okuyabilmek istiyoruz. Kendinize Müslüman olmayınız ve yazdığınız o kitaptan bizim de faydalanmamıza müsaade ediniz rica ederim. Siz aksettirdiğinizi düşünseniz bile bizim anlamadığımız bazı hususlar var, belirtmek isterim ki siz de 'aa öyle miymiş?' deyin. (!)

The rules to always being a gentleman

* Kapılarda yol veren erkekler baştan 1-0 önde başlıyor haberiniz olsun. Ufak bir detay olabilir, evet, ama bütün kişiliğinizi özetleyen bir durumdur, dikkat ettiğimizi belirtelim. 
* Aracınız olduğu durumlarda laf olsun diye bir 'ben bırakayım?' demenizi bekliyoruz. Bırakmanızı değil dikkat; 'bırakabilirim' demenizi. Biz zaten size güvenip gelmediğimiz için kendimiz dönebiliyoruz -bir arkadaşımın hep dediği gibi-. Sadece biraz nezaket umuyoruz.
* Eğer sizden bir yardım talep etmişsek, onu o anda istiyoruz demektir. 'Tamam, bekle' şeklinde bir geri dönüş (gerçekten acil bir işiniz olmadıkça) sizi ikinci plana atmaktan başka bir çözüme götürmez. Hemen alternatif yardım talepleri değerlendirilir, bilginiz olsun.
* Karşınızdaki bayanı gerçekten beğenmişseniz, bunu itiraf etmekten çekinmeyin. Sizin 'havalanır' düşüncenizin aksine, size daha ılımlı bakıyoruz. Hatta bunu söyleme cesaretinizin olması, size bir artı puan bile kazandırıyor.
* Eğer bizimle konuşuyorsanız, başka bir kızı bırakın, duvara bile kafanızı çevirmeniz bütün ilgimizi alt üst ederek sizin bütün cazibenizi götürüyor, dip not olsun. Bakmanız gereken tek yer gözlerimiz.
* Eğer karşınızdaki kızı fazla bulduğunuz için vazgeçiyorsanız, hiçbir zaman hedeflerinizi yüksek tutmuyorsunuz demektir ya da yeterince zeki olmadığınızın göstergesidir: bkz. --> Aptal Erkeklerle Akıllı Erkeklerin Farkı
* Hesabı ödemek sizin için her zaman kazançtır bunu biliniz. Üstünüzden geçindiğimizi düşünmeyin. Sadece o ilk centilmenliği bekliyoruz. Siz bu başarıyı gösterdikten sonra zaten ikinci seferinde size hesabı elletmeyiz merak etmeyin. ;)
* Bizim yanımızda başka 'hatun'lardan bahsettiğinizde size olan hislerimizin 'kıskançlık' olduğunu sanıyorsanız gerçekten yanılıyorsunuz. Sizle ilgili tek düşüncemiz itici ve güvenilmez olduğunuz...


.... Şeklinde listeyi sıralarken, son zamanlarda iyice çığırından çıkan 'baĞzı'larının sapkın düşünceleri üzerine sanırım artık beklentilerimizi neredeyse sıfıra indirgediğimizi düşündüm. En azından bir kısmınız için.. Bu yüzden şu sıralar sizden tek beklentimiz var, ekstra bir iyilik yapmayı unutun. İnsan ve adam olun yeter. Karşınızdakinin de 'Önce İnsan' daha sonra kadın olduğu gerçekliğini aklınızdan çıkarmayın. 

Gerçekten adam gibi adam olanlarınızı da sizin kurular yüzünden yakmayalım rica ederim!

#direnhamile #direnkadın #direngençkız #direnkürtaj #direnözgürgiyim ....................

Gentleman print


0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı