"Son Zamanlarda Ben"

"Son Zamanlarda Ben"


Malum artık ne televizyon programları, ne de gazete manşetleri keyif veriyor. 

İçi boşaltılmış aktiviteler, samimiyetsiz sohbetler ve gelişmişlik seviyesi düşen günümüzden sıkılanlar artık kendi dünyalarını kurmaya başladı. 

Kültürel açlığımız, kişisel gelişme sevdamız bastırıladursun, ben kendi kurguladığım sistemi paylaşıyorum.


Müzik: Spotify
Dinlediğin müziklere ya da o anki moduna göre alternatif sunan Spotify listeleri arasında gününü geçirerek izole olabiliyorsun. Ofis ortamı için ideal.


Oyun: Kelimelik
Scrubble'ın mobil hali. Online kişilerle oynadığın, acele etmene gerek olmayan bir oyun. Kafa molası aldığında hamle yaparak zihinsel egzersiz yapabilirsin. Bir sonraki hamlen için karşındakinin de kafa molası aldığı saati beklemen gerektiği için ne zaman çalıyor, ne de yoruyor.


Mekan: Gokchen House Lounge Cafe
Yükselen dövize, sonu gelmeyen zam ve vergilere karşı herkesin evinde bir kafe açması gerekecek gibi.


App: Bundle, Dergilik

Son dakika haberlerini en kolay almanın yolu bence Bundle. Hem gündemden geri kalmıyorsunuz, hem de önemli ülke güncellemelerinden hızlı bir şekilde haberdar oluyorsunuz.



Dergilik ise dijital mecmua dönemine geçişi hızlandıran bir uygulama olmuş. Online olarak indirebildiğiniz güncel ve popüler dergileri her boş anınızda okuyabiliyorsunuz. Zamanı boş geçirmemek için ideal.





Moda: Yapay Kürk
Hazır kış da bir darbe yapmışken, sıcacık ve rengarenk kürklere sarılmak son zamanlardaki "küçük mutluluklar"ım arasında. (Eski post için Tık Tık!)



Etkinlik: Personal Training
Yakında daha detaylı paylaşacağım bunu. Yıllardır spor salonlarına gitseniz, danışmandan bir program alarak sürdürseniz de, kişisel antrenörlük gibi etkili olmuyor. Zira, doğru hareketi doğru tekrarda yapabilmeniz önemli. Üstelik sizin kendinizde fark etmediğiniz birçok hatayı teşhis ederek kısa zamanda çok iş yapabilmenizi de sağlıyor.


Yemek: Antrikot 
Spora yoğunlaşınca yeniden revaçta olan protein seçimlerimde özel sofra menüsü oldu antrikot. Önceden sosta dinlendirilen eti teflon tavada kısa sürede pişirerek lezzet sağlamak mümkün. Yanına da birkaç meze ve salata.


Meze: Yeni keşfim turşulu cacik/tzaziki
Bunu da yakında paylaşacağım. Kışın probiyotik özelliğiyle hastalıklara karşı da birebir. 

İçecek: Şalgam, Ananaslı punch

Kola, meyve suyu gibi içecekler fazla yapay ve şekerli geldiği için ayran dışındaki yeni favorim şalgam. 
Özel günler içinse şarap ile harmanladığım ananas suyu ve ananas dilimleri tropikal aromasıyla son zamanlardaki tercihim. 









Okuma: App üzerinden erişebildiğim her türlü dergi
Kitap okumak yoğun gündemde beni daha fazla boğabiliyor. Kitap özellikle dram içerikli olduğunda psikolojimi toparlaması mümkün olmuyor. Böyle zamanlarda kültür-sanat içerikli, bilgi içeren tasarım dergi ve haberleri daha çok ilgimi çekiyor. Dergilik aplikasyonu üzerinden öğle aralarımı da değerlendirebiliyorum.

İzleme: Takip ettiğim blogger Vlog'ları
Son trendleri, eğlenceli mekanları televizyon sahteciliğinden kurtularak takip edebildiğimiz için çok mutluyum. Thanks to blogs, daha gerçekçi, daha nitelikli ve daha eğlenceli ortamlara katılmanıza gerek olmadan 10 dakika için de dahil olabiliyorsunuz. Özellikle modunuz düştüğünde alternatif olabiliyorlar.

0 comments:

Yorum Gönder

More

Bu Blogda Ara

Translate

Archive

Recent Posts

Popular Posts

Top 10 Articles

Featured Posts

Most Trending

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı